// Lidt om os //

Sæsonstart

Start: torsdag d. 31/1 (uge 5), kl. 17:00 - 19:00

Slut: torsdag d. 23/5 (uge 21)

NB: Der er vinterferie i uge 7

Vi starter som vanligt op i Testlab på Viborg Hovedbibliotek, men det meste af sæsonen vil vi herefter være i Datahouse på Mercantec. Der kommer nærmere information om dette når vi starter op - og hold øje med FB.

Pris

Prisen for en sæson er 500 kr.

Der er hhv. en forårssæson og en efterårssæson. Én sæson løber hen over 15 torsdage a' 2 timer.

Programmet

Du kan se det overordnede program for sæsonen på forsiden. Her kan du se overskrifterne på hvad vi håber på at nå i løbet af sæsonen.

Det er med forbehold for ændringer! Nogle af tingene kan tage længere tid end forventet - eller der kan dukke nye ideer op.

Tilmelding

Tilmelding foregår ad to omgange:

  1. først inviteres alle dem der har deltaget i den netop afsluttede sæson, der dermed er sikret en plads såfremt man ønsker deltage igen
  2. derefter inviteres der fra ventelisten

Det betyder at

Ventelisten

Hvis man IKKE har været med i sidste sæson og man IKKE allerede er skrevet på venteliste, kan det sidste gøres ved at skrive sig op i coding pirates medlemssystem.

Husk at efter du er registreret i medlemssystemet skal du vælge at du vil på venteliste hos Coding Pirates Viborg.

Hvem er vi

Coding Pirates Viborg er en forening for børn og unge i alderen 8-17 år, der vil være teknologiske pirater og lege kreativt med IT.

Det er ikke en forudsætning at man kan programmere i forvejen, eller at man selv har en computer med. Biblioteket stiller nogle (ældre) bærbare til rådighed, der fint kan bruges til det vi laver - men man er naturligvis velkommen til at tage sin egen computer med.

Vi er en lokalforening drevet af frivillige under hovdorganisationen Coding Pirates Danmark.

Som hovednerve i foreningen står en broget skare af udviklere, lærere, programmører, forskere og entreprenører, som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres it-kompetencer og kreativitet.

Du kan læse mere om Coding Pirates på hovedforeningens hjemmeside: codingpirates.dk/
Håber vi ses! :-)

Mvh Bestyrelsen